Over mij

Ik heb een droom.

Ik heb een droom.
Een wereld met meer echte verbinding met elkaar en met jezelf. Waarin wij in contact staan met onze innerlijke wijsheid en authentiek kunnen zijn. Waar kwetsbaarheid een kracht is.

Hoe dan?
Door zelfliefde te verspreiden.

Wat bedoel je dan?
Je imperfecties omarmen.
Liefdevol naar jezelf zijn.
Je lichaam en intuïtie vertrouwen.
Jezelf kunnen uiten in welke vorm dan ook.
Je gevoelens kunnen dragen.
Het waard zijn om goed voor jezelf te zorgen (lichaam en geest).
Van jezelf houden en jezelf accepteren zoals je bent op elk moment.

Kalyani Huisman

"Wanneer we ons levendig voelen, dan voelen we ons verbonden, en wanneer we ons verbonden voelen, voelen we dat wij leven." Laurence Heller & Aline LaPierre

Mijn carrière begon in 2008 in Toerisme. Na een jaar reizen in Zuid-Amerika en daarna nog 7 maanden vrijwilligerswerk met straatkinderen in Peru kwam ik erachter dat het mij om de mensen ging. Ik heb mij in 2013 omgeschoold om in de zorg te werken. Ik werkte met dak- en thuisloze jongeren in Amsterdam, tienermoeders, vluchtelingen en mensen met psychische problemen en/of verslavingen. Dit laatste doe ik nog steeds. 

Naast mijn werk ontwikkelde ik mij op persoonlijk vlak. Tot ergens midden in mijn twintiger jaren deed ik vaak alsof het altijd goed met mij ging en situaties of opmerkingen mij niet raakten. Ik herkende de signalen van mijn lichaam niet meer. In deze periode heb ik mijzelf veel weggecijferd. Ik liet over mijn grenzen heen gaan en was mij vaak niet eens bewust van wat mijn grenzen waren. Ik had van jongs af aan sterk de interesse in menselijk gedrag en de oorzaak hiervan. Door de focus op anderen te leggen hield ik onbewust de aandacht van mijzelf weg. Ik had de overtuiging dat ik sterk moest zijn en luisterde daarom weinig naar mijn lichaam en mijn gevoel. Sterk zijn betekende voor mij dat ik vooral niet mocht laten merken wat er in mij omging.

Langzaam, stap voor stap werd ik wakker. Ik besefte mij steeds meer dat dit niet was wat ik wilde. Er moet meer zijn dan op deze manier leven. Ik verdiepte mij steeds meer in zelfliefde, acceptatie en zelfontwikkeling. Ik ging naar workshops, retraites, deed ayahuasca en een 10-daagse Vipassana retraite. Steeds vaker mediteerde ik en werd bewuster van mijzelf. In de jaren die volgden, groeide mijn bewustzijn en zelfliefde steeds meer. Alles in mij zei dat ik hier meer mee moest gaan doen. Mijn intuïtie en gevoel werden steeds sterker. Ik ontdekte mijn grenzen, mijn kwaliteiten en mijn diepste verlangen om anderen te inspireren en helpen bij het leven van hun mooiste leven.

In 2017 voelde ik dat he tijd was om de volgende stap te nemen.  Ik besloot een jaar lang een coaching traject van Verlicht Werken te volgen. Dit heeft er voor gezorgd dat ik weer een laag dieper kon gaan en concrete stappen in mijn leven kon nemen richting mijn droom.  Ik wil mensen helpen en inspireren om hun mooiste leven te leiden. Dit ben ik gaan doen via lichaamsgerichte coaching en therapie.  Dit geeft nog meer diepgang aan mijn werk en mijzelf. Ik ben dankbaar dat ik mensen kan helpen dichter bij zichzelf te komen.

2013 – 2017 Pedagogiek (HBO)

2013 – heden Ambulant ondersteuner bij het Leger des Heils (jongeren en volwassenen met verslaving en/of psychische problemen.)

2017 – 2018 Verlicht Werken coaching traject

2018 – 2020 Opleiding Somatic Experiencing (Lichaamsgerichte Trauma therapie)

2020 The Polyvagal Theory in therapy online cursus, Deb Dana

2021 Pre and prenatal trauma online cursus, Raja Selvam

2021 Opleiding Systemisch coachen 

kalyani coahcing